06 54380476 info@anetamartens.nl

Dit zeggen onze klanten

Tevreden klanten maakt ons blij! Dankzij jullie enthousiaste reacties gaan wij nog heel lang door met onze diensten.

Paul Schreinemachers – Register Taxateur NRVT – Wonen & Bedrijfsmatig Vastgoed

Dinsdag 2 oktober 2018

Sinds 2013 werken wij met Aneta op een zeer prettige wijzen samen. Aneta heeft heel veel Poolse relaties welke woonruimte zoeken in de omgeving van Groot Venlo. Aneta organiseert met haar relaties en verkopend makelaars bezichtigingen. Indien de woning bevalt, start zij namens de geïnteresseerden de onderhandelingen op. Na akkoord over prijs en eventuele voorwaarden, wordt door de verkopend makelaar de concept koopovereenkomst opgesteld, welke door Aneta wordt gecontroleerd. Eventuele correcties op de koopovereenkomst worden door Aneta aan verkopend makelaar kenbaar gemaakt, waarna de definitieve versie van de koopovereenkomst wordt opgesteld. Na akkoord van alle partijen op de definitieve versie van het koopcontract, laat verkopend makelaar de koopovereenkomst door verkopers tekenen, welke vervolgens naar Aneta wordt gestuurd. Aneta legt het contract in de moedertaal van de kopers uit, waarna dit door de kopers kan worden ondertekend en de gewenste documenten naar de notaris kunnen worden gestuurd. Op de dag van juridische overdracht is Aneta tijdens de eindinspectie aanwezig om de kopers bij te staan voor eventuele vragen of onduidelijkheden. Sinds 2016 werkt Nathalie (de dochter van Aneta) ook in het bedrijf, waar wij de vergelijkbare goede ervaringen mee hebben als met Aneta zelf. Kortom wij zijn zeer te spreken over de deskundige dienstverlening van zowel Aneta als die van Nathalie! Ga zo door en hopelijk mogen we samen nog veel mooie transacties op touw zetten waarmee we zowel veel kopers als verkopers gelukkig kunnen maken! Groetjes Team Schreinemachers!

Boy van den Ham – Makelaar, Taxateur O.Z. – Vanrijnvolbar

Vrijdag 5 oktober 2018

Aneta Martens is een goede en betrouwbare tussenpersoon. Ze regelt alles voor u van A t/m Z, waardoor u zich helemaal kunt richten op uw nieuwe woning zonder dat u zich druk hoeft te maken over het papierwerk.

Gilber Heijnen – Makelaar – Vetebe

Vrijdag 5 oktober 2018 

Aneta Martens is plezierig in de omgang en direct to the point! Ze staat voor haar klanten als het er op aan komt.

Aneta Martens

“The secret of success is honesty”

Ramon Moreno – Financieel adviseur – De Hypotheek Strateeg Venlo B.V.

Vrijdag 17 oktober 2018

Aneta Martens is een betrokken tolk en begeleider gedurende het aankoopproces. Ze begeleid haar klanten naar potentiële woningen, helpt met de onderhandelingen, het tolken en begrijpelijk uitleggen van de koopovereenkomst.
Daarnaast begeleid ze haar klanten ook met het hypotheekproces. Ze legt de klant duidelijk uit wat de hypotheek offerte inhoud en welke stukken er benodigd om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ik werk reeds 8 jaar met Aneta Martens samen en ik kan bevestigen dat zij de vertaalslag tussen hypotheekadviseur en klant tot tevredenheid uitvoert.
Doordat Aneta niet alleen fungeert als tolk maar ook als vertrouwenspersoon van onze Poolse klant ontvangen wij de stukken een stuk vlugger.

Vera Stikkelbroeck – Makelaar – Poels Makelaars B.V.

Vrijdag 17 oktober 2018

De contacten die wij als verkopend makelaar hebben met Aneta en Nathalie Martens als aankoopmakelaar ervaren wij als zeer prettig, de lijnen zijn kort en de trajecten verlopen op een voorspoedige wijze.

Vestigingen

Venlo
Stalbergweg 61
5913 BJ Venlo

Tilburg
Nieuwlandstraat 3
5038 SL Tilburg

 

Contact

Aneta
06 54380476
info@anetamartens.nl

Nathalie
06 13238161
nathalie@anetamartens.nl

 

Diensten

Makelaar
Adminsitratie
Bemiddeling
Vertalen
Vastgoed